fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan Cyclesensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
De nieuwe datum voor CycleSensation 2025 volgt!

Stichting Team Doelbewust

Samen Sterk Tegen Kanker

Dit is het verhaal van Team Doelbewust

In het hart van West-Brabant, waar de mensen bekend staan om hun veerkracht en gemeenschapszin, is een bijzondere groep mensen bij elkaar gekomen met één gezamenlijk doel: het verschil maken in de strijd tegen kanker. Dit is ons verhaal, het verhaal van Team Doelbewust.

Het begon allemaal met een verlangen om actie te ondernemen, om invloed uit te oefenen op een situatie waarin mensen zich vaak machteloos voelen. De betrokkenen waren niet tevreden met aan de zijlijn staan. Ze wilden iets doen, iets dat een wezenlijk verschil zou maken. En dus begonnen ze met het inzamelen van geld voor kankeronderzoek, maar ze wilden meer dan alleen geld geven. Ze wilden betrokken zijn, weten waar hun bijdragen naartoe gingen, en ervoor zorgen dat hun inspanningen echt impact hadden. Zo ontstond Team Doelbewust.

Team Doelbewust is meer dan alleen een fondsenwervingsorganisatie. Het is een gemeenschap, een familie. Een plek waar mensen die met kanker leven centraal staan. Elk individu met zijn of haar unieke verhaal. Een plek waar ze niet alleen zijn, maar waar ze elkaar kunnen ontmoeten, hun verhalen kunnen delen en begrip kunnen vinden. Want alleen zij die met kanker leven, begrijpen echt wat de ander doormaakt.

Het was deze gedrevenheid die leidde tot de creatie van onze evenementen: CycleSensation, ColSensation, ObstacleSensation en de steun aan Roparun.
Elk evenement, georganiseerd en uitgevoerd door toegewijde vrijwilligers, is een viering van gemeenschap, doorzettingsvermogen en hoop. We zijn niet alleen fondsenwervingsactiviteiten, maar we zijn ook krachtige symbolen van de strijd tegen kanker, waarbij elke deelnemer, elke vrijwilliger, elke toeschouwer een deel van het verschil maakt.

Bij ons draait alles om hoop en positiviteit. We streven ernaar om het stigma van kanker te verwijderen en in plaats daarvan een boodschap van hoop te verspreiden. We willen dat mensen met kanker zich niet aan de zijlijn gezet voelen, maar deel uitmaken van een gemeenschap die hen steunt en voor hen vecht.

Terwijl we naar de toekomst kijken, zijn we bij Team Doelbewust altijd op zoek naar manieren om te groeien en te vernieuwen. We zijn geïnteresseerd in het aantrekken van jongere generaties en het voortdurend evolueren van onze aanpak om onze impact te maximaliseren. Maar ongeacht hoeveel we groeien of veranderen, één ding blijft hetzelfde: onze onwrikbare toewijding aan onze missie om het verschil te maken voor iedereen die met kanker te maken heeft of krijgt

Wij zijn Team Doelbewust. Een groep mensen die samenwerken, plezier hebben en vechten voor een wereld met minder kanker. Wij zijn het bewijs dat wanneer mensen samenkomen met een gedeeld doel en een onwrikbare vastberadenheid, we echt het verschil kunnen maken. En bovenal, we zijn een
gemeenschap waar mensen die met kanker leven, een stem hebben, gehoord worden en nooit alleen zijn.

Team Doelbewust staat voor: Samen Sterk Tegen Kanker!

Stichting Team Doelbewust heeft de ANBI status.

Het oude logo bevatte een kanjerkraal. Dit was de chemokraal, de kraal die kinderen krijgen voor hun kanjerketting wanneer zij chemotherapie krijgen. Het symboliseerde de doelgerichte actie tegen kanker.

Sinds 2024 is er een nieuw logo en dat is als een vingerafdruk. Elk persoon met een uniek verhaal. Ieder met zijn eigen weg, kort of lang. Het logo voor Team doelbewust is veel meer dan alleen een visueel symbool.Het is een krachtig beeld dat de diepgaande en soms eenzame reizen vertegenwoordigt die mensen ondernemen wanneer ze de diagnose kanker krijgen.