Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan Cyclesensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
Nieuwe datum CycleSensation: 12 en 13 april 2024 op het Tongerloplein
Volwassenen: 13 april 2024
Kids: 12 april 2024

Stichting Team Doelbewust

Samen Sterk Tegen Kanker

In 2009 besloot een vriendengroep uit Roosendaal deel te nemen aan de Roparun, omdat stil zitten en niets doen geen optie was. Van dichtbij maakten zij mee wat voor impact kanker heeft, toen 2 jonge kinderen getroffen werden door die ziekte. Ze hadden niet kunnen bevatten dat zoveel jaren later hun vriendengroep uitgegroeid zou zijn naar een stichting die jaarlijks vele duizenden euro’s ophaalt voor onderzoek naar kanker en zorg voor kankerpatiënten en hun naasten.

Dit doet Team Doelbewust onder andere met de organisatie van grote evenementen, zoals CycleSensation en ColSensation. Daarnaast was de stichting in 2014 en 2019 organisator van de Samenloop voor Hoop in Roosendaal. Jaarlijks doet Team Doelbewust mee aan de Roparun. De naamsbekendheid van de stichting is gegroeid tot ver buiten Roosendaal.

Met onze evenementen ondersteunen wij doelen zoals Stichting Roparun, KWF, KIKA en regionale kankergerelateerde doelen, zoals bijvoorbeeld inloophuizen, hospices en het Bravis Oncologie Centrum. Hierbij staat voorop dat er nooit vergoedingen uitbetaald worden voor de werkzaamheden die een ieder doet voor stichting Team Doelbewust. Ook persoonsgebonden kosten om de organisatie mogelijk te maken worden altijd door de mensen zelf betaald en gaan niet af van de gelden die bestemd zijn voor de diverse projecten. Alle binnengehaalde gelden worden 100% gebruikt om de diverse doelen te ondersteunen.

Voor ons logo hebben we ons laten inspireren door de chemo-kraal die kinderen krijgen voor hun kanjerketting. De kraal staat voor een doelgerichte behandeling tegen kanker.

Waarden als saamhorigheid, met een lach, doelbewust, eigenheid, integer en beleving staan voorop in alles wat we doen.

Team Doelbewust staat voor: Samen Sterk Tegen Kanker!

Stichting Team Doelbewust heeft de ANBI status.