fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan Cyclesensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
De nieuwe datum voor CycleSensation 2025 volgt!

Doe mee!

Samen Sterk Tegen Kanker

Ben jij klaar voor een onvergetelijke ervaring?

Iedereen die ooit mee gedaan heeft met de CycleSensation had zijn/haar eigen unieke reden om dit te doen. In nagedachtenis aan een dierbare of bekende en/of om deel te willen nemen aan een unieke ervaring, een uniek evenement, waarbij het saamhorigheidsgevoel groot is.  

De CycleSensation wordt elk jaar steeds bekender onder de Roosendalers, maar zeker ook daarbuiten. Vanuit de omliggende dorpen en zelfs andere gemeenten komen de deelnemers om wederom een onvergetelijke ervaring te hebben.  

Vol trots organiseert de commissie dan ook elk jaar weer een nieuwe editie om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven om vanuit hun eigen unieke reden, een onvergetelijke ervaring te krijgen. 

Kidsblok

Het kidsblok is al jaren een vast onderdeel van ons event. In aanloop naar de CycleSensation krijgen de kinderen op school uitleg over de CycleSensation en over KiKa, (Stichting Kinderen Kankervrij), het goede doel waarvoor zij zoveel mogelijk geld gaan ophalen. De kinderen en scholen betalen geen inschrijfgeld, maar ze halen wel donatiegelden op voor KiKa. 

Elk kind krijgt bij inschrijving een eigen donatiepagina, zodat het inzamelen van donatiegeld nog makkelijker wordt. De kinderen hoeven zo niet meer met contant  geld over straat.

Sinds 2022 hebben de kinderen hun eigen event op vrijdagavond. Op vrijdagavond 12 april 2024 fietsen de kinderen tussen 17.15-20.45 uur! 

Ben je 1.40 m of langer? Kom ook fietsen!

Volwassenenblok

Volwassenen kunnen zich via hun bedrijf inschrijven of als particulier. Iedereen is welkom! 

Bij de komende editie, op zaterdag 13 april 2024, fietsen de volwassenen natuurlijk voor het goede doel. De opbrengst van zaterdag is voor Stichting Roparun.

Er kan tussen 12.00 uur en 22.00 uur gefietst worden in 5 blokken van 2 uur.

Ook de volwassenen hebben hun eigen donatiepagina, waardoor het nu nog makkelijker is geworden om je te laten sponsoren. Er wordt zo goed bijgehouden welk individu en welk team het meeste geld opgehaald heeft voor dit mooie evenement met deze bijzondere doelen.

Oh ja, als je een bikkel bent, mag je ook 5 blokken fietsen. Ga jij de uitdaging aan?

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?