Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan Cyclesensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
Volwassenen: 14 mei 2022
Kids: 13 mei 2022

Doe mee

Samen Sterk Tegen Kanker

Ben jij klaar voor een onvergetelijke ervaring?

Iedereen die ooit mee gedaan heeft met de CycleSensation had zijn/haar eigen unieke reden om dit te doen. In nagedachtenis aan een dierbare of bekende en/of om deel te willen nemen aan een unieke ervaring, een uniek evenement, waarbij het saamhorigheidsgevoel groot is.  

De CycleSensation wordt elk jaar steeds bekender onder de Roosendalers, maar zeker ook daarbuiten. Vanuit de omliggende dorpen en zelfs andere gemeenten komen de deelnemers om wederom een onvergetelijke ervaring te hebben.  

Vol trots organiseert de commissie dan ook elk jaar weer een nieuwe editie om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven om vanuit hun eigen unieke reden, een onvergetelijke ervaring te krijgen. 

Kidsblok

Sinds zes jaar is er ook een kidsblok. Ooit waren dit slechts enkele tientallen kinderen die meefietsten, nu gaat het al om honderden kinderen. In de aanloop naar de CycleSensation krijgen de kinderen op school uitleg over de CycleSensation en over KiKa, (Stichting Kinderen Kankervrij), het goede doel waarvoor zij zoveel mogelijk geld gaan ophalen. De kinderen en scholen betalen geen inschrijfgeld, maar we vragen ze wel donatiegelden op te halen voor KiKa. Al het opgehaalde geld gaat rechtstreeks naar KiKa. De opbrengst van de vorige editie was zelfs 25.000 euro! 

Dit jaar hebben we voor elk kind een eigen donatiepagina gemaakt, zodat het inzamelen van donatiegeld nog makkelijker wordt, de kinderen niet meer met contant te geld over straat hoeven en er nog makkelijker door iedereen bij gehouden kan worden hoeveel geld er al opgehaald is.  

Daarnaast hebben de kinderen dit jaar hun eigen dagdeel.
Op vrijdagavond 13 mei fietsen er alleen maar kinderen tussen 18.00-21.10 uur! 

Gaan we de 25.000 euro weer halen? Wij zijn benieuwd! Doe mee!

Volwassenenblok

De volwassenen blokken zijn veruit het meest populair. Honderden deelnemers fietsten voorheen één of meerdere uren in een blok van 3 uur en sommige deelnemers fietsten zelfs meerdere blokken.  

Volwassenen kunnen zich via hun bedrijf inschrijven of als particulier. Iedereen is welkom! 

Dit jaar fietsen de volwassenen de hele dag op zaterdag 14 mei. 
Van 10.00-22.00 uur zullen er in 6 blokken van 2 uur zoveel mogelijk volwassenen, voor het goede doel, op de spinningfiets plaats gaan nemen. Op deze manier hopen we voor zoveel mogelijk volwassenen een mogelijkheid te creëren om aan dit evenement deel te nemen.  

Ook de volwassenen hebben hun eigen donatiepagina, waardoor het nu nog makkelijker is geworden om je te laten sponsoren. Er wordt zo goed bijgehouden welk individu en welk team het meeste geld opgehaald heeft voor dit mooie evenement met deze bijzondere doelen. De volwassenen fietsen geld bij elkaar voor de Roparun.

Ben jij er ook klaar voor? Schrijf je dan nu in!