fbpx
Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan Cyclesensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
De nieuwe datum voor CycleSensation 2025 volgt!

Instructeurs

Deze kanjers dragen CycleSensation een warm hart toe!

Deze instructeurs komen 12 en 13 april tijdens CycleSensation een feestje bouwen!

Deze instructeurs van de verschillende sportscholen komen geheel vrijwillig enkele malen als instructeur fietsen. Met geweldige muziek en een enorme dosis enthousiasme, maken ze er met elkaar een waar feest van. We zijn erg trots dat zij er deze editie ook weer bij zijn! Klik hier voor het schema wie wanneer fietst én op welke muziek.

Jeroen Schepers

Ik ben Jeroen Schepers, 36 jaar en sporten is mijn allergrootste passie. Je vindt mij in m’n vrije tijd vaak op de trails in binnen- en buitenland en ben ik graag op pad om te survivallen.
Ik heb jarenlang bij Kroevensport Spinning les gegeven en tegenwoordig organiseer ik uitdagende en sportieve evenementen, waarbij samenwerking en samen doelen bereiken centraal staan.
Ik draag de evenementen van Team Doelbewust een warm hart toe, zo ook de Cyclesensation. Het doel waar we met elkaar voor strijden is prachtig, het blijft helaas hard nodig. Ik ben er zaterdag voor jullie om een aantal uren lekker te fietsen op gave muziek, met zeker een lach en misschien soms ook een traan. Ik houd ervan om de uitdaging samen met jullie op te zoeken, dus laten we er samen voor gaan en we maken er een prachtige Cyclesensation van.

 

Vrijdag 12 april – Kidsblok 1
Zaterdag 13 april – Blok 1 van 12:00 – 1300 uur met het thema ‘4 seasons’
Zaterdag 13 april – Blok 5 samen met Bernard Kannekens met de thema’s ‘Movienight’ en ‘Pop uit de lage landen’

Willem Greven

Hoi beste deelnemers aan het gave evenement Cycle Sensation!! Ik ben Willem Greven en heb al een paar keer een clinic mogen verzorgen bij jullie. Deelnemen aan de spinning marathon Cycle Sensation is voor mij vanzelfsprekend. Ik vind het een eer en een plicht om een bijdrage te leveren aan goede doelen, aan mensen te ondersteunen die zich inzetten voor anderen. Helaas hebben sommige mensen het minder goed, zijn ze ziek of zorgbehoevend. Dan vind ik het belangrijk om ze te helpen en met deze marathon geef ik invulling aan deze wens. CycleSensation heeft bewezen een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren. Ik ben trots daar deel van te mogen uitmaken.

Zaterdag 13 april – Blok 1 van 13:00 – 14:00 uur met het thema ‘A trip through the styles’

 

 

Bernard Kannekens

Ik ben Bernard Kannekens. In het dagelijks leven ben ik leerkracht op de leukste basisschool van West-Brabant. Verder zit ik graag op een fiets en heb ik jarenlang spinningles gegeven. Zowel op school als privé heb ik gezien en meegemaakt wat kanker doet met patiënten, gezinnen en nabestaanden. Door mee te doen aan evenementen van Stichting Team Doelbewust zoals ColSensation en CycleSensation kreeg ik eindelijk het gevoel dat ook ik iets kon betekenen voor al die mensen die de strijd moeten aangaan.
Op vrijdag mag ik ik twee Kidsblokken presenteren (natuurlijk ook eentje met mijn eigen school). Op zaterdag kun je me in het tweede blok samen met Cristian in actie zien met geweldige nummers uit de Eighties waarvan je zoveel energie krijgt dat je trappers bijna vanzelf rapper rond gaan draaien. Tenslotte mag ik samen met Jeroen ook het laatste blok voor mijn rekening nemen. Dan wil ik je graag trakteren op een mooie verzameling “Pop uit de Lage Landen”.
CycleSensation voelt als een warm bad (zeker als je flink doortrapt op zo’n spinningfiets…)  en ik vind het dan ook fantastisch om samen met al die andere sportievelingen een steentje bij te dragen aan het bestrijden van deze rotziekte. Sluit jij je ook aan? Er is nog ruimte dus schrijf snel in!

Vrijdag 12 april – Kidsblok 3 en 4
Zaterdag 13 april – Blok 2 van 14:00 – 15:00 met het thema ‘Eighties Energy’
Zaterdag 13 april – Blok 5 samen met Jeroen Schepers met de thema’s ‘Movienight’ en ‘Pop uit de lage landen’

Christian van Caam

Heeeeee allemaal, mijn naam is Christian van Caam en zal dit jaar een blok geven tijdens dit geweldige evenement. Het is een eer om samen te strijden en een sportieve bijdrage te leveren aan het bestrijden van deze vervelende rotziekte. Dat is het minste wat je kunt doen en dit doen we SAMEN.

Maar met wie heb je dan te maken?

Met veel plezier geef ik de gymlessen op basisschool Heilinde in Sint Willebrord als docent bewegingsonderwijs. Voorheen heb ik met veel plezier en passie spinningsles gegeven bij Body Active en Sporthotel Bruurs. In mijn vrije tijd doe ik graag zwemmen, fietsen, lopen en zoveel mogeljk genieten met mijn vrouwke. Maar wat ik echt heeeeuuuul erg leutig vind is Carrrrrrrrnaval. Daarom is mijn thema Fijnsfisjenie😊. Doe jij mee en zie ik je dan?

Zaterdag 13 april – Blok 2 van 15.00 – 16.00 met het thema ‘Fijnfisjenie’

Yvonne Vleghels

Ik ben Yvonne Vleghels en mag nu voor de derde keer meedoen aan dit geweldige evenement. Ik ben instructrice bij Basic-Fit in Bergen op Zoom. Ik vind het heel mooi om met z’n allen te strijden voor alle mensen die hebben gestreden of nog steeds moeten strijden tegen deze vreselijke ziekte.

De energie, de muziek, de fantastische sfeer, het samen afzien: we gaan er weer voor!

Zaterdag 13 april – blok 3 met de thema’s ‘Top 2000’ en ‘Klassiekers in de remix’

Joury Claassens

Ik ben Joury Claassens, 23 jaar en ik geef spinningles bij Anytime Fitness Roosendaal. Ik ben al zo’n 10 jaar fanatiek spinner, waarvan 6 jaar ook actief als spinning instructeur. In deze periode van spinning heb ik ook al diverse malen zelf deelgenomen aan de Cyclesensation. Het is een super evenement en een hele beleving om aan mee te doen, dus toen ik werd gevraagd als instructeur heb ik geen moment getwijfeld. Ook dit jaar ben ik weer van de partij en zet ik mezelf in voor het goede doel! Ik zeg alvast: “Welkom in de feesttent!” Ik heb er zin in. Doe jij ook mee?!

Zaterdag 13 april – Blok 4 samen met Roland Blummel op het thema ‘Welkom in de feesttent!’

Roland Blummel

Mijn naam is Roland Blummel, en geef al jarenlang met heel veel plezier spinninglessen bij Anytime Fitness.Zelf werk ik in de zorg en word ik dagelijks geconfronteerd met de vreselijke ziekte waar we tijdens de CycleSensation voor strijden.Al een aantal keer eerder heb ik een uur mogen verzorgen en het is zo gaaf om te doen! Ik heb ook geen moment getwijfeld om aan deze editie mee te werken. Het voelt als een eer om dit voor Team Doelbewust te mogen doen.Met zijn allen gaan we er een fantastisch evenement van maken, waarbij we ons sportief inzetten voor onderzoek en zorg voor kankerpatiënten.

Zaterdag 13 april – Blok 4 samen met Youri Claassens met het thema ‘Welkom in de feesttent!’

Maren Zöhre

Mijn naam is Maren Zöhre – van den Biesheuvel en eigenaar / instructrice bij Move On Roosendaal.

Mijn passie is mensen motiveren, stimuleren en positief beïnvloeden met mijn energie, door middel van sport en coaching. Zo ook tijdens de CycleSensation, waarbij kracht en inspanning samen gaan met veel emoties…aangezien we allemaal beseffen, waarvoor we het doen… Van heel dichtbij heb ik meegemaakt wat de impact van deze vreselijke ziekte kan hebben op het leven van de patiënt en van zijn of haar omgeving. Daarom zijn wij vanuit Team Move On, bij veel evenementen die Team Doelbewust organiseert van de partij, om toch het idee te hebben dat we er tegen kunnen strijden en dat we samen sterk staan!

Vrijdag 12 april – Kidsblok 2 en 5 samen met haar sidekick Jorrien

Fiets mee met onze instructeurs! Meld je nu aan voor CycleSensation 2024!