Laden...
sluiten
Aan wie wil je doneren?
Foutmelding
Doneer aan een deelnemer
Algemene donatie
Volgende stap
Doneren aan Cyclesensation
Selecteer een bedrag (in €)
  • € 5,00
  • € 10,00
  • € 15,00
  • € 20,00
  • € 50,00
€ 
Nieuwe datum CycleSensation: 12 en 13 april 2024 op het Tongerloplein
Volwassenen: 13 april 2024
Kids: 12 april 2024

Instructeurs

Deze kanjers dragen CycleSensation een warm hart toe!

Deze instructeurs komen 21 en 22 april tijdens de CycleSensation een feestje bouwen!

Deze instructeurs van de verschillende sportscholen komen geheel vrijwillig enkele malen als instructeur fietsen. Met geweldige muziek en een enorme dosis enthousiasme, maken ze er met elkaar een waar feest van. We zijn erg trots dat zij er deze editie ook weer bij zijn!

Lees hieronder wie ze zijn en op welke dag ze in welk blok fietsen. Op zaterdag hebben we muziekthema’s, ook dat lees je bij de stukjes van de instructeurs die op zaterdag fietsen terug. Gaaf!

Joury Claassens

Ik ben Joury Claassens, 23 jaar en ik geef spinningles bij Anytime Fitness Roosendaal. Ik ben al zo’n 10 jaar fanatiek spinner, waarvan 6 jaar ook actief als spinning instructeur. In deze periode van spinning heb ik ook al diverse malen zelf deelgenomen aan de Cyclesensation. Het is een super evenement en een hele beleving om aan mee te doen, dus toen ik werd gevraagd als instructeur heb ik geen moment getwijfeld. Ook dit jaar ben ik weer van de partij en zet ik mezelf in voor het goede doel! Ik heb er zin in. Doe jij ook mee?!

Ik fiets op zaterdag in blok 2, van 14.00-16.00 uur. Samen met Roland Blummel gaan we jullie meenemen in Hollands glorie. Alles van eigen bodem komt aan bod. Van Nederlandse DJ’s tot smartlappen.

Yvonne Vleghels

Ik ben Yvonne Vleghels en mag nu voor de derde keer meedoen aan dit geweldige evenement. Ik ben instructrice bij Basic-Fit in Bergen op Zoom. Ik vind het heel mooi om met z’n allen te strijden voor alle mensen die hebben gestreden of nog steeds moeten strijden tegen deze vreselijke ziekte.

De energie, de muziek, de fantastische sfeer, het samen afzien: we gaan er weer voor!

Ik fiets op zaterdag in zowel blok 3 (16.00-18.00 uur) als in blok 4 (18.00-20.00 uur). Ik neem jullie mee in de muziek van Top 2000! Zin in!

 

Jeroen Schepers

Hee allemaal,

Ik ben Jeroen Schepers, 36 jaar en sporten is mijn allergrootste passie. Je vindt mij in m’n vrije tijd vaak op de trails in binnen- en buitenland en ben ik graag op pad om te survivallen.Ik heb jarenlang bij Kroevensport Spinning les gegeven en tegenwoordig organiseer ik uitdagende en sportieve evenementen, waarbij samenwerking en samen doelen bereiken centraal staan. Ik draag de evenementen van Team Doelbewust een warm hart toe, zo ook de Cyclesensation. Het doel waar we met elkaar voor strijden is prachtig, het blijft helaas hard nodig. Ik ben er zaterdag voor jullie om een aantal uren lekker te fietsen op gave muziek, met zeker een lach en misschien soms ook een traan. Ik houd ervan om de uitdaging samen met jullie op te zoeken, dus laten we er samen voor gaan en we maken er een prachtige Cyclesensation van.
Mij zie je dus op zaterdag in blok 4 (18.00-20.00 uur) en blok 5 (20.00-22.00 uur).
In blok 4 neem ik jullie 1 uur mee in de muziek van de ’90’s en in blok 5 doen we qua muziek  een uur ‘een reis door Europa’. Nieuwsgierig? Ben erbij!!

Bernard Kannekens

Ik ben Bernard Kannekens van Lifestyle 13 uit Fijnaart. Nooit heb ik me zo machteloos gevoeld als toen mijn moeder jaren geleden ziek werd. Door mee te doen aan CycleSensation kreeg ik eindelijk het gevoel dat ook ik iets kon betekenen voor mensen die strijden tegen kanker. CycleSensation voelt als een warm bad (zeker als je flink doortrapt op zo’n spinningfiets…)  en ik vind het dan ook fantastisch om samen met al die andere sportievelingen een steentje bij te dragen aan het bestrijden van deze rotziekte. Sluit jij je ook aan?

Het blok dat ik mag presenteren zit vol met jaren ’80-muziek. Heerlijke muziek met een lekkere beat waarop je trappers vanzelf sneller in het rond gaan!
De eerste keer dat je me in actie zit is zaterdag in blok 1 (12.00-14.00 uur). Daarnaast ben ik er ook in het laatste blok (20.00-22.00 uur).
Verder zie je me ook op vrijdagavond bij het kidsblok. Daar verzorg ik 2 blokken. Hopelijk zie ik jullie op één van beide dagen? Tot dan!

Fred Thielemans

Ik ben Fred Thielemans. Al veel jaren is spinning een favoriete sport van me. Ik ben instructeur bij Lifestyle13, een sportschool uit Fijnaart en Sint-Willebrord.

Cyclesensation steunt een goed doel dat ik graag ondersteun. Belangrijk is dat met Cyclesensation geld wordt opgehaald voor het goede doel. Daar doe ik het voor. Voor het derde jaar mag ik meedoen aan  het feest dat Cyclesensation heet. Want een feest wordt het !
Mij zie je als instructeur op zaterdag in blok 1 (12.00-14.00 uur). Samen met Bernard Kannekens heb ik geweldige muziek uit de jaren ’70 en ’80. Doe je ook mee ? Lets party !

Willem Greven

Hoi beste deelnemers aan het gave evenement Cycle Sensation!! Ik ben Willem Greven en heb al een paar keer een clinic mogen verzorgen bij jullie. Deelnemen aan de spinning marathon Cycle Sensation is voor mij vanzelfsprekend. Ik vind het een eer en een plicht om een bijdrage te leveren aan goede doelen, aan mensen te ondersteunen die zich inzetten voor anderen. Helaas hebben sommige mensen het minder goed, zijn ze ziek of zorgbehoevend. Dan vind ik het belangrijk om ze te helpen en met deze marathon geef ik invulling aan deze wens. CycleSensation heeft bewezen een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren. Ik ben trots daar deel van te mogen uitmaken.

Ik zit op zaterdag op het podium in blok 3 (16.00-18.00 uur) samen met Yvonne Vleghels. In neem ik jullie een uur mee in het thema ‘It’s all in the mix: bekende nummers in een nieuw jasje en gemixt’.

Sportieve groet! Willem

 

 

Roland Blummel

Mijn naam is Roland Blummel, 37 jaar en geef al jarenlang met heel veel plezier spinninglessen bij Anytime Fitness.Zelf werk ik in de zorg en word ik dagelijks geconfronteerd met de vreselijke ziekte waar we tijdens de CycleSensation voor strijden.Al een aantal keer eerder heb ik een uur mogen verzorgen en het is zo gaaf om te doen! Ik heb ook geen moment getwijfeld om aan deze editie mee te werken. Het voelt als een eer om dit voor Team Doelbewust te mogen doen.Met zijn allen gaan we er een fantastisch evenement van maken, waarbij we ons sportief inzetten voor onderzoek en zorg voor kankerpatiënten.Samen met Joury gaan we jullie meenemen in Hollands glorie. Alles van eigen bodem komt aan bod. Van Nederlandse DJ’s tot smartlappen, fiets jij mee?! Je ziet ons op zaterdag in blok 2 (14.00-16.00 uur). Met vriendelijke groet,Roland Blummel

Maren Zöhre

Mijn naam is Maren Zöhre – van den Biesheuvel en eigenaar / instructrice bij Move On Roosendaal.
Mijn passie is mensen motiveren, stimuleren en positief beïnvloeden met mijn energie, door middel van sport en coaching.
Zo ook tijdens de Cyclesensation, waarbij kracht en inspanning samen gaan met veel emoties…aangezien we allemaal beseffen, waarvoor we het doen…
Van heel dichtbij heb ik meegemaakt wat de impact van deze vreselijke ziekte kan hebben op het leven van de patiënt en van zijn of haar omgeving.
Daarom zijn wij vanuit Team Move On, bij veel evenementen die Team Doelbewust organiseert van de partij, om toch het idee te hebben dat we er tegen kunnen strijden en dat we samen sterk staan!
Elke jaar is het weer een enorme eer om gevraagd te worden voor dit prachtige evenement.
Tijdens het Kidsblok of bij de volwassenen… elk blok probeer ik er weer een feestje van te maken..
Dit jaar verzorg ik twee blokken op vrijdagavond bij de kids.
Dus ben je fietser of toeschouwer…..put on your dancing shoes en smeer je stembanden! Zie ik je dan?!